Skidao se go, ali nije napadao djevojke u centru Banjaluke

Objavljeno: 25. 7. 2017 u 12:07h

Banjalučanin Vanja G. koji je uhapšen jer se skidao go i djevojkama pokazivao polni organ, ispitan je i pušten na slobodu. Nema dokaza da on ima veze sa napadima na djevojke u centru grada.

“Policiji je u nedjelju prijavljeno da je nepoznati muškarac u ulicama Petra Rađenovića i Ranka Šipke skidao odjeću i pokazivao polni organ prolaznicama. Brzom intervencijom pronađeno je to lice i utvrđeno da se radi o  V. G.  koji je ispitan. Nastavlja se istraga u cilju utvrđivanja da li se on može dovesti u vezu sa drugim sličnim događajima. U skladu sa dokazima biće prekršajno ili krivično procesuiran”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U proteklih dva mjeseca bilo je više napada manijaka na devojke kojima je prijetio da će ih silovati. Posljednji je prošle bio sedmice u kod OŠ “Ivo Andrić”. Tada je manijak  nasrnuo na devojku koja se vraćala kući jedan čas iza ponoći. Djevojku je spasilo to što je naišao njen komšija kojeg je pozvala u pomoć pa je napadač pobjegao.

Izvor: Glas Srpske / Autor: N.T.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/skidao-se-go-ali-nije-napadao-djevojke-u-centru-banjaluke/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot