Manijak ponovo napada djevojke u centru Banjaluke!

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 15:36h

Nepoznati muškarac ponovo je jutros napao djevojku u centru Banjaluke, nedaleko od Osnovne škole Ivo Andrić!

Početkom ovog mjeseca banjalučku javnost uzburkale su informacije da je manijak napao tri djevojke u kratkom periodu u centru grada, ali je policija tada to demantovala uz tvrdnju da oni imaju samo jednu zvaničnu prijavu i pozvali su da se “ne širi neopravdan strah među građanima”.

Najnoviji napad, prema tvrdnjama 32-godišnje Banjalučanke koja je to objavila i na svom Facebook statusu, desio se jutros oko 1 sat. Informacija o prijavljenom napadu potvrđena nam je i iz policijskih izvora. Policajci su izašli na lice mjesta, ali tamo nisu pronašli osumnjičenog.

“J*** te, jako ću te j****, uz snažan stisak jednom rukom preko grudi, a drugom preko zadnjice, potom jakim stiskom oko vrata”, navela je ova Banjalučanka na svom profilu, a prenio je danas portal “blmojgrad”.

Zatim je dodala da su se ona i, kako je navela “silovatelj u pokušaju”, sreli ispred šole “Ivo Andrić” u Banjaluci.

“Rekoše mi naknadno prijatelji da patrolira na toj relaciji više od mjesec dana. Policajac na uviđaju me pitao odakle idem, da li sam pila i kako sam bila obučena, a došli su nakon nakon 20 minuta. Vruće je. Čuvajte se!”, navela je ova Banjalučanka.

Opisala je da je napadač bio star između 30 i 35 godina, tamnoput i da je bio u tamnoj odjeći. Ona je objasnila i da ju je spasao komšija koji je naišao na biciklu.

U PU Banjaluka nam je potvrđeno da im je napad prijavljen oko 1.45 sati, te da je djevojka prijavila da ju je napadač uhvatio, prijetio i da je uspjela pobjeći.

Dolaskom na lice mjesta, međutim, nisu zatekli nikoga, a o svemu su obaviješteni i drugi istražni organi.

“Nastavljaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i rasvjetljavanja djela po zaprimljenoj prijavi”, kratko su naveli u policiji.

Izvor: Mondo / Autor: Brankica Spasenić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/manijak-ponovo-napada-djevojke-u-centru-banjaluke/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])