Banjaluka u strahu od silovatelja

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 20:34h

Na društvenim mrežama već neko vrijeme kruže priče o nepoznatom muškarcu koji napada djevojke u Banjaluci. U policiji kažu da sve pomno istražuju i da u ovoj godini imaju dvije takve prijave. Jedna im je stigla jutros, od Banjalučanke koja tvrdi da je sinoć napadnuta. O tome je progovorila i pred našom kamerom.

“Stegnuo me je jako, kao u zagrljaj, ali užasno jak i rekao …..  Shvatila sam da je užasno jak i da su mi fizičke šanse da ga nadvladam minimalne. Tako da sam probala da okrenem stvari u svoju korist pričom”, rekla je M. T. iz Banjaluke.

Tako Banjalučanka M.T. opisuje sinoćnji napad kod Osnovne škole “Ivo Andrić”. Uspjela je, kaže, da se odbrani, a srećom, naišao je i komšija, kojeg je pozvala u pomoć, pa je napadač pobjegao. Tvrdi da ne bi mogla da ga prepozna, ali se sjeća da je bio visok i krupan. Sve je prijavila policiji, a oni kažu da su potencijalnog silovatelja bezuspješno pokušavali da nađu.

“Oštećena je uspjela da izbjegne nasilje, a policijski službenici su odmah po zaprimljenoj prijavi na osnovu opisa koji je oštećena saopštila, obavijestili sve raspoložive policijske službenike na terenu. Međutim, lice nije pronađeno”, rekla je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

U MUP-u dodaju da moraju da provjere još neke detalje prijave. Napadnuta Banjalučanka tvrdi da je u tom naselju u posljednjih mjesec dana bilo više napada na djevojke, ali stanovnici naselja koji su stali pred našu kameru, za to, kažu, nisu čuli.

Ovo su njihovi odgovori:

“Ništa nisam čuo.”

“Samo iz novina, ovako nisam čuo.”

“Ja stvarno ne znam, ja sam juče doputovala.”

U posljednjih mjesec-dva na društvenim mrežama pojavila se priča o potencijalnom napasniku u Banjaluci, ali u policiji tvrde da su, osim današnje, ove godine imali samo još jednu prijavu. U svakom slučaju, oprez nije na odmet.

Dok policija ne pronađe napadača, savjetujemo vam da u kasnim večernjim satima kroz ovo naselje ne idete same.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-u-strahu-od-silovatelja/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot