Nesnosan smrad iz kanala sa otpadnim vodama na Petrićevca

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 17:53h

Mještani Petrićevca traže da u dijelu ulice Aleksandra Prvog Karađorđevića bude izgrađena privremena kanalizacija, koju bi i oni djelimično finansirali.

Problem predstavljaju otpadne vode koje se izlivaju u kanal dužine nekoliko desetina metara iz kojeg se širi nesnosan smrad, naročito ljeti.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Petrićevac Zoran Savanović kaže da je Komunalna policija izlazila na lice mjesta i saopštila im da će nova kanalizacija biti izgrađena kada bude rađena i rekonstrukcija ulice.

“Mještani se naročito plaše da bi mala djeca mogla upasti u kanal. Iz tog razloga stanovnici su spremni da učestvuju u postavljanju kanalizacionih cijevi. Od nas je traženo da pošaljemo inicijativu Gradskoj upravi o djelimičnom finansiranju izgradnje kanalizacije u dužini od 100 metara. Nadamo se da će ovaj problem biti riješen” – kazao je Savanović.

Izvor: Glassrpske/N.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nesnosan-smrad-iz-kanala-sa-otpadnim-vodama-na-petricevca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot