Policiji dali poruke koje potvrđuju da je dječak napadnut: Zahvalio žrtvi što ga nije odao policiji

Objavljeno: 19. 7. 2017 u 17:38h

Porodica četrnaestogodišnjeg Jovana Lekića iz Banjaluke policiji je kao materijalni dokaz vršnjačkog nasilja dostavila SMS poruke koje je žrtvi uputio napadač.

U jednoj od poruka stariji maloljetnik se nakon napada koji se dogodio na školskom igralištu Osnovne škole Jovan Cvijić u Banjaluci, zahvaljuje žrtvi što ga nije odao.

“Hvala ti puno što me nisi izdao” – glasila je SMS poruka koju je napadač poslao Lekiću nakon što je dječak izašao iz bolnice.

Porodica dječaka koji je u napadu zadobio teške tjelesne povrede u vidu višestrukih preloma, smatra da će se novim materijalnim dokazima potvrditi ranija svjedočenja o brutalnom napadu koji se u posljednje vrijeme pokušava banalizovati.

“Nije to bila dječja igra i slučajno naguravanje. S obzirom da je taj stariji maloljetnik karatista znao je da će takvim zahvatom polomiti Jovana. Takođe je trebalo da zna i kako će ga bezazleno spustiti na zemlju”- smatra ogorčena baka Slobodanka Lekić koja je ponovila da porodica nema namjeru stati dok se čitav slučaj i odgovorni ne izvedu pred lice pravde.

“Jovan nije izdao tog maloljetnika, jer mu je dao obećanje koje je tražio od njega. Maloljetnog napadača, koji je inače sin policajca, izdala je vlastita poruka koju je poslao Jovanu po izlasku iz bolnice. Nakon toga smo obavijestili policiju koja za sada, korektno radi svoj posao u ovom slučaju” – izjavila je baka Slobodanka.

Baka je ujedno odbacila bilo kakvu odgovornost škole na čijem se igralištu dogodio incident dodavši kako se u školi obrazuje, a u porodici vaspitava.

Nove operacije

Jovana Lekića, inače višestrukog šampiona BiH u plivanju, zatekli smo kako leži u porodičnoj kući sa zavijenom rukom i pod injekcijama zbog jakih bolova. Nakon napada koji se dogodio 10. jula ove godine mlada plivačka nada kojoj je karijera dovedena u pitanje bio je podvrgnut četvoročasovnoj operaciji u Univerzitetsko- kliničkom centru RS tokom koje su mu u podlakticu ugrađene metalne pločice kako bi se omogućilo normalno zarastanje kostiju.

Nakon šest sedmica Jovan bi ako sve bude u redu trebao biti podvrgnut još jednoj operaciji.

Izvor: Blic/Nikola Morača

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/policiji-dali-poruke-koje-potvrduju-da-je-djecak-napadnut-zahvalio-zrtvi-sto-ga-nije-odao-policiji/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot