Posjetioci parka “Mladen Stojanović” žale se na smrad iz toaletnih kabina

Objavljeno: 17. 7. 2017 u 16:26h

Brojni posjetioci parka „Mladen Stojanović“ požalili su se na nesnosan smrad koji se danima širi iz postavljenih ve-ce kabina. Svjesni su, kažu, da su vrućine velike, ali one nisu opravdanje za ovo, u najmanju ruku, neprijatno stanje.

Među brojnim građanima kojima smeta smrad iz pokretnih kabina je i Vanja G., koja ističe da ove toalete zaobilazi u širokom luku.

“Jasno mi je se neprijatan miris osjeti unutra, u samoj kabini, ali pola parka smrdi na fekalije. Ne želim da prolazim pored njih, a kamoli da ih koristim”, dodaje ona.

Željko Vujmilović, direktor preduzeća zaduženog za mobilne toaletne kabine u parku „Mladen Stojanović“ navodi da ih, po ugovoru, čiste svaki drugi dan.

“Na tropske temperature, koje pogoduju širenju neprijatnih mirisa, ne možemo da utičemo. Zaista se trudimo koliko god možemo da toalete održavamo urednim i čistim, ali osim vrućine, problem prave i građani koji se, najblaže rečeno, nekulturno ponašaju, pa ne koriste kabine kako treba”, kaže Vujmilović.

On je pozvao Banjalučane da imaju razumijevanja zbog specifičnih vremenskih uslova, a takođe je apelovao da se ovi toaleti koriste kako je to i predviđeno.

Izvor: blic.rs / Autor: B. Regulić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/posjetioci-parka-mladen-stojanovic-zale-se-na-smrad-iz-toaletnih-kabina/||claudebot