U ponedjeljak počinje košenje ambrozije

Objavljeno: 13. 7. 2017 u 19:21h

Akcija uklanjanja ambrozije sa javnih površina počeće u ponedjeljak i obuhvatiće košenje javnih površina na kojima je evidentirana ova korovska biljka.

Grad je za ove namjene izdvojio 20.000 KM.

“I ove godine akcijom ćemo obuhvatiti sva naselja. Planirano je da do kraja septembra ambroziju kosimo u tri navrata, čime će biti obuhvaćeno ukupno oko 70.000 metara kvadratnih javnih površine”, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Košenje ambrozije na teritoriji grada sprovodiće se u saradnji sa Komunalnom policijom i Odjeljenjem za inspekcijske poslove, koji će tokom redovnih kontrola opominjati vlasnike dvorišta i parcela da su dužni da ih održavaju.

Ako primijete ambroziju, građani je mogu prijaviti Komunalnoj policiji na broj telefona 051/306464 ako je na javnoj površini i Odjeljenju za inspekcijske poslove 051/244428 ako je na poljoprivrednom zemljištu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-ponedjeljak-pocinje-kosenje-ambrozije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot