Bez para na Banj brdu nema ni čaše vode?

Objavljeno: 13. 7. 2017 u 17:59h

Na adresu redakcije blmojgrad, stiglo je pismo revoltiranog rekreativca. Naime požalio se da na Banj brdu bez novca nema ni čaše vode za piće.

Pismo prenosimo u cjelini:

“Pozdrav, vidio sam objave vaše redakcije/urednika na fb i pratim, te vidim da nakon vaše kritike i ukazivanje problema ima rezultata, pozitivnog, naravno i drago mi je. Možda će vam ova jučerašnja situacija koju lično doživjeh biti interesantna za objavu , jer stvarno je problem za jednu ovakvu zajednicu…

Juče oko 17h sam došao na Banj Brdo, tamo ona česma pored kioska nema vode, iako piše da nije za piće,  u redu, možda je presušio izvor, ali nije bitno, siđem do motela Novak, uđem unutra i pitam za čašu vode, kaže mozemo vam prodati samo flaširanu, rekoh mogu li u toalet, kaže ne može jer je samo za goste lokala…Ja kako naravno nisam imao novca kod sebe, jer idem na trčanje pa mi ne treba, ostanem začuđen i izađem…eh sada…ako ja u jednoj rekreativnoj zoni na bar 35 stepeni ne mogu popiti čašu vode, tj vlasnik tog motela direktno uskraćuje moj pravo na zivot, osnovna ljudska prava, stvarno sramota, ja znam da je to možda njegovo pravo da ne da vodu, ali ako će on time ugrožavati TO grada BL i predstavljati nas …mislim da je to pogubno za nas…takav moral i ponašanje prema osobi koja je tražila čašu vode…mislim da je pogubno .. eto, nadam se da ćete vijest objaviti, ne zbog mene, nego svih ostalih koji će se naći u sličnoj situaciji, a ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da sam se našao u problemu koji se ne može riješiti sa čašom vode, ne daj Bože nikome stvarno..”

Izvor: Blmojgrad

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/bez-para-na-banj-brdu-nema-ni-case-vode/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])