Banjaluka: Spriječena deložacija, građani se naguravali sa policijom! (Video)

Objavljeno: 13. 7. 2017 u 13:39h

Deložacija Banjalučanke Sanje Popović i njene majke Vukosave iz porodičnog stana u Banjaluci danas je odložena.

Deložaciju su spriječile komšije koje nisu dopustile da se obavi planirani posao. Došlo je i do naguravanja sa policijom.

Sanja i majka su sve pratile sa prozora, spremne i da ugoze svoj život. Vukosava je u ruci držala sirćetnu kiselinu, a njena kćerka nož.

Ovo je drugi pokušaj deložacije pjevačice i kompozitorke Sanje Popović, poznatije kao Sanja Stefani. Prvi put je deložacija iz porodičnog stana u naselju Starčevica otkazana.

Sanja i njena majka Vukosava, koja je vlasnica stana, tvrde da su žrtve diskriminacije i korumpiranog provosuđa, jer je njihov stan, iz kojeg su u ratu istjerane, prodat na licitaciji zbog navodnog duga.

Riječ je o oko 9 hiljada KM, koliko je sud dosudio da moraju vratiti Janku Triviću, majoru VRS, koji je u ratu boravio u njihovoj kući.

Stan na Starčevici je prije rata dobio Sanjin otac, Ifet Ibrahimkadić.

Sanjima majka Vukosava, koja je naslijedila stanarsko pravo od pokojnog muža, otkupila je stan.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-sprijecena-delozacija-gradani-se-naguravali-sa-policijom-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])