Banjaluka: Besplatni časovi za socijalno ugrožene trudnice

Objavljeno: 4. 7. 2017 u 14:09h

Trudnice slabijeg materijalnog položaja kao i one oboljele od gestacijskog dijabetesa mogu da pohađaju besplatne časove edukacije budućih majki ali i kompletne pripreme za porod u školi za trudnice “Radosnica”.

“U školi trudnice mogu da nauče sve o porodu, kupanju i presvlačenju bebe, ali i da se informišu o svemu onome  što će ih dočekati nakon porođaja. Obuku mogu da pohađaju i sa partnerima, ukoliko to žele”, rekla je vlasnica škole “Radosnica” Vlatka Bojanić.

Ona je dodala da predavanja drži veliki broj medicinskih radnika, te da obuka traje nešto duže od mjesec.

“Obrađujemo veliki broj tema, kao što su trudnoća, porod, epiduralna anestezija, tehnike dojenja, previjanja, plač bebe, infekcije i slično. Držimo i časove plesa za trudnice kao i vježbe nakon poroda te nutritivnu terapiju, koju vodi iskusni nutricionista”, kazala je  Bojanićeva.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-besplatni-casovi-za-socijalno-ugrozene-trudnice/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])