Mještani Petrićevca traže rekonstrukciju saobraćajnice i mosta

Objavljeno: 27. 6. 2017 u 15:36h

Most Rakovac preko rijeke Široke koji povezuje Petrićevac i Motike ne zadovoljava potrebe mještana jer ima jednu traku pa su gužve vozila svakodnevne, a pristupni put je pun rupa.

“Gust saobraćaj primorava vozače da se sklanjaju pored puta da bi drugi automobil mogao da prođe a kolovoz je pun rupa koje su se stvorile s godinama. Bakine su takođe u lošem stanju. Već smo poslali dopis Gradskoj upravi o ovom problemu, tražimo proširenje mosta i pristupnog puta”, rekao je predsjednik Savjeta mjesne zajednice Petrićevac, Zoran Savanović.

Mještani se žale se da je ulica Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića najcrnja tačka u ovom naselju.

“Brojna su oštećenja a nema ni kanalizacije i trotoara. Do sada su rađene manje sanacije rupa, a navodno za potpunu rekonstrukciju je potrebno 12 miliona KM”, kazao je Savanović.

U Gradskoj upravi kažu da ove godine nisu predviđena sredstava za sanaciju mosta.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mjestani-petricevca-traze-rekonstrukciju-saobracajnice-i-mosta/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])