Ljepote banjalučkih dvorišta (Foto)

Objavljeno: 26. 6. 2017 u 17:18h

Komisija za izbor najuređenijeg dvorišta u okviru akcije “Biramo najuređenije” nastavila je danas rad ne terenu.

Članovi komisije su obišli ZEV Talijanskog bataljona Mateoti, zatim školska dvorišta OŠ “Zmaj Jova Jovanović” i OŠ “Petar Petrović Njegoš”, te dvorišta naših sugrađana u naseljima Kočićev vijenac, Obilićevo, Starčevica i Česma.

Rad na terenu će biti nastavljen u četvrtak kada će Komisija za izbor obići neke od seoskih mjesnih zajednica. Inače, u ovogodišnjoj akciji “Biramo najuređenije”, koju Grad Banjaluka organizuje 15. godinu uzastopno, prijavljeno je oko 40 učesnika.

Gradska uprava Grada Banjaluka se i ovim putem zahvaljuje svim građanima koji su uzeli učešće u našoj tradicionalnoj akciji, jer svojim radom itekako doprinose ljepšem izgledu našeg grada.

Izvor: Banjaluka.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ljepote-banjaluckih-dvorista-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot