Oldtajmeri na ulicama Banjaluke: “Veteran” okupio veterane iz cijele bivše Jugoslavije

Objavljeno: 24. 6. 2017 u 13:31h

U Banjaluci se ovog vikenda održava 15. Skup oldtajmera u organizaciji Oldtajmer kluba “Veteran”.

Oko 60 vlasnika oldtajmera iz cijele bivše Jugoslavije, koji su se odazvali pozivu da prisustvuju skupu, posjetili su tvrđavu Kastel, nakon čega su organizovali izložbu svojih ljubimaca ispred robne kuće Boska na Trgu Krajine.

I pored velike vrućine skupu na Trgu Krajine prisustvovao je veliki broj ljubitelja oldtajmera.

Svjetlan Savić, direktor Oldtajmer kluba “Veteran”, izjavio je za “Nezavisne” da grad osim podrške u vidu lokacije na Trgu ni na koji drugi način nije podržao ovaj susret.

Sponzori skupa su “Market auto”, TC “Bingo” i “Hit auto”. Oproštaj od učesnika skupa predviđen je sutra od 8.00 časova u kafiću “Garaža”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/automobilizam/oldtajmeri-na-ulicama-banjaluke-veteran-okupio-veterane-iz-cijele-bivse-jugoslavije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])