Užarena Banjaluka: Ljepotice grada obaraju s nogu (Foto)

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 17:12h

Skidajte se, počelo je ljeto! Pravi duh, za mnoge najljepšeg godišnjeg doba već može da se namiriše u vazduhu.

Kakvo vrijeme, takvo raspoloženje, a i djevojke! Živa na termometru svakodnevno skače, a banjalučke ljepotice imaju sve manje garderobe na sebi.

Pokazuju se u punom sjaju! U kratkim suknjicama šetaju gradom, a po potrebi se rashlađuju na bazenima. U malenim kupaćim kostimima, komentari su, pripadnika jačeg pola, svaka od njih izgleda fenomenalno.

“Banjaluka blista. Imamo najljepše devojke definitivno. Što manje garderobe imaju na sebi ljepše izgledaju” – pričaju banjalučki momci.

Posvjedočio je tome i fotoreporter “EuroBlica” koji je danas “okom kamere” na bazenu “Akvana” u Banjaluci “ovekovečio”, za muško oko, prelijepe scene.  Djevojke se kupaju, sunčaju, pijuckaju kaficu, sokiće…

S obzirom na prognoze meteorologa vreli dani i lijepe scene nam tek predstoje. U BiH se i u narednim danima očekuju izuzetno visoke temperature, poručuju meteorolozi.

Po svemu sudeći očekuje nas vrelo ljeto u BiH.

Izvor: Blic/Foto: Siniša Pašalić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uzarena-banjaluka-ljepotice-grada-obaraju-s-nogu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot