U Banjaluci redovna isporuka pasoša

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 17:26h

Iz Policijske uprave /PU/ Banjaluka je potvrđeno da im Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka /IDDEEA/ BiH već tri dana svakodnevno isporučuje putne isprave.

Iz ove uprave su naveli da imaju informacije da je IDDEEA, radi što efikasnije personalizacije i isporuke što veće količine pasoša, preduzela neophodne korake da u što kraćem roku budu isporučeni pasoši za koje je već prekoračen zakonski rok.

“Od početka godine do 20. juna izdato je 12.878 putnih isprava, dok je u istom periodu lani izdato 19.465 putnih isprava”, navode iz PU Banjaluka.

Podsjećaju građane da je na lokaciji za izdavanje ličnih dokumenata i registracije vozila u PU Banjaluka rad na šalterima organizovan u dvije smjene, od 7.00 do 20.00 časova i subotom od 07.00 do 13.00 časova.

“Sve radne jedinice predviđene za prijem i izdavanje putnih isprava, kao i akviziciju biometrijskih podataka su u službi građana”, rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Iz IDDEEA BiH je nedavno rečeno da je riješen problem sa dobavljačem pasoških knjižica i da se u narednom, kratkom periodu očekuje potpuna normalizacija procesa izdavanja putnih isprava.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-banjaluci-redovna-isporuka-pasosa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot