Pukom srećom izbjegnuta tragedija! Kamion vukao banderu po Lazarevu (Foto/Video)

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 18:52h

Dječija igra u plastičnom bazenu ispred kuće zamalo da se pretvori u tragediju. Kada su djeca napravila pauzu za užinu, ulicom je naišao kamion koji je zakačivši telefonske kablove iščupao banderu iz zemlje.

Od siline udara, banderu je vukao  po dvorištu gdje su se do prije nekoliko minuta igrala djeca, te je  prebacio preko konstrukcije za trešenje tepiha. Banderu trenutno drže samo kablovi sa komšijske kuće, koja je oštećena od siline udara.

Roditelji i komšije kako kažu, u prvom trenutku su pomislili da je zemljotres. Uplašili su se kada su vidjeli da bandera “leti” po dvorištu. Sretni su što niko nije stradao ali ljutito ponavljaju da su nekoliko puta tražili da se zamijeni bandera, ali da ništa nije urađeno. Kamion je vozio ulicom kada je zakačio za telefonski kabal iznad puta.

Sve se odigralo u banjalučkom naselju Lazarevo u Ulici Marka Lipovca. Od siline udara, u u cijeloj ulici su pokidani telefonski kablovi. Na nekoliko kuća zatekli smo kablove kako pokidani vise preko krovova ili leže na putu.

Izvor: Blmojgrad

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pukom-srecom-izbjegnuta-tragedija-kamion-vukao-banderu-po-lazarevu-fotovideo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot