Gradonačelnik: Balaban treba da podnese ostavku

Objavljeno: 21. 6. 2017 u 15:01h

Budimir Balaban, predsjednik Skupštine Grada Banjaluka, treba da podnese ostavku, usaglasili su se na današnjem sastanku predsjednici gradskih odbora SNSD-a, Igor Radojičić, SP-a, Nedeljko Čubrilović, Ujedinjene Srpske, Radenko Komljenović i Milan Petković, te odbornik iz reda nacionalnih manjina, Saša Čudić.

“Zbog pokušaja narušavanja unutrašnjih odnosa u koaliciji, svi potpisnici sporazuma su se usaglasili da predsjednik Skupštine Grada gospodin Budimir Balaban više ne uživa povjerenje koalicije, te da treba podnijeti ostavku”,  rekao je Radojičić.

Kako se navodi u saopštenju, ukoliko ostavka Budimira Balabana izostane, potpisnici koalicionog sporazuma zatražiće njegov opoziv sa mjesta predsjednika Skupštine Grada Banjaluka.

Gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, ovlašten je da u ime koalicije razgovara sa svim političkim subjektima u Skupštini Grada o nastavku započetih programa i projekata u gradskoj skupštini.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/gradonacelnik-balaban-treba-da-podnese-ostavku/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot