Banjalučka Hirurgija pod policijskom opsadom dva dana

Objavljeno: 21. 6. 2017 u 11:02h

Zgrada banjalučke Hirurgije već dva dana nalazi se pod policijskom opsadom, zbog osuđenika Veselina Vlahovića Batka, koji je iz KPZ Foča premješten u Univerzitetski klinički centar RS radi operacije kamena u bubregu.

Batko, koji je zbog stravičnih ratnih zločina osuđen na 42 godine zatvora, smješten je na odjeljenju nefrologije koju čuvaju do zuba naoružani pripadnici Jedinice za podršku PU Banjaluka, kao i interventna jedinica Sudske policije RS.

Ispred ulaza na Hirurgiju nalazi se policijski kombi zatamnjenih stakala, kao i jedno terensko vozilo, dok je veći broj policajaca sa dugim cijevima prisutan i u hodnicima nefrologije i traumatologije.

“Krenuo sam u posjetu i vidio veliki broj policajaca. Kad sam došao do hodnika koji vodi ka traumatologiji policajac me zaustavio. Objasnio sam mu zašto sam došao i s puškom u ruci me je ispratio do kraja hodnika”, rekao je Banjalučanin D. T.

U PU Banjaluka je potvrđeno da su, na zahtjev KPZ Foča, mjere bezbjednosti podignute na najviši mogući nivo i da JZP asistira sudskoj policiji u čuvanju Vlahovića.

Monstrum sa Grbavice

Vlahović, koga su mediji nazvali monstrumom sa Grbavice, pravosnažno je osuđen na 42 godine zatvora zbog zločina koje je počinio nad Bošnjacima i Hrvatima u sarajevskim naseljima Grbavica, Vraca i Kovačići 1992. Oglašen je krivim za najmanje 30 ubistava, silovanje većeg broja žena, kao i premlaćivanje i pljačkanje.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucka-hirurgija-pod-policijskom-opsadom-dva-dana/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])