Otvorena nova poslovna zgrada Koncerna “Agram” u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 16. 6. 2017 u 19:16h

U Banjaluci danas je svečano je otvorena nova poslovna zgrada Koncerna “Agram” čija je ukupna vrijednost investije 55 miliona KM. U impozantnoj poslovnoj zgradi trenutno se nalazi Euroherc osiguranje d. d., Bosna – Sunce osiguranje d. d., Stanica za tehnički pregled vozila, dok je 9.000 metara kvadratnih namijenjeno za najam.

Davor Martinović, potpredsjednik Koncerna Agram istakao je da je nova poslovna zgrada u Banjaluci rezultat rada i truda od četvrt vijeka, koje ne bi bilo bez povjerenja osiguranika i klijenata.

“Jedinstven poslovni objekt u Republici Srpskoj klijentima će omogućiti brže i jedinstvenije obavljanje niza usluga i time podići kvalitetu života građana Banjaluke i regije. Ujedno je to poslovni iskorak Koncerna u Republiku Srpsku, najava daljnjih investicija i širenja otvaranjem poslovnih jedinica i poslovnica u Doboju, Prijedoru, Bijeljini, Trebinju a time i nastavak višegodišnje poslovne filozofije o ulaganju Koncerna u vlastite poslovne objekte”, istakao je Davor Martinović.

Nova poslovna zgrada Agram raspolaže s 20.900 kvadratnih metara površine na 11 nadzemnih i tri podzemne etaže s 196 parkirališnih mjesta. Osim reprezentativnih kancelarija najviše A kategorije koje je moguće kreirati prema željama i potrebama klijenta, korisnicima je na raspolaganju moderan restoran s terasom i jedinstvenim vidikovcem s panoramskim pogledom na grad i okolinu.

Objekt je građen prema najvišim urbanističkim, estetskim i kvalitativnim standardima Koncerna i odlikuje ga moderna arhitektura i vrhunski dizajn, a svojom je vizurom nedvojbeno obogatio izgled Banjaluke i njezino poslovno središte. Pri izgradnji angažovani su domaći izvođači, čime je Koncern potaknuo glavne aktivnosti Banjaluke i šire regije.

Tokom svečanog otvaranja Mladenka Grgić, potpredsjednica Koncerna Agram uručila je gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću posebnu donaciju u iznosu od 50.000 KM za opremanje dječjih vrtića.

Prisutnima su se obratili i Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i Dragan Čović, hrvatski član predsjedništva BiH.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/otvorena-nova-poslovna-zgrada-koncerna-agram-u-banjaluci-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])