Banjaluka: Javni poziv za prodaju pokretne imovine u Poslovnoj zoni “Ramići”

Objavljeno: 16. 6. 2017 u 16:24h

Javni poziv za prodaju pokretne imovine pribavljanjem pisanih ponuda raspisan je danas i biće otvoren u narednih 15 dana.

Pokretna imovina koja je predmet prodaje nalazi se u Poslovnoj zoni „Ramići-Banjaluka“, a zainteresovani ponuđači je mogu razgledati svakim radnim danom u vremenu od 11 do 14 časova, u toku trajanja javnog poziva.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje – Odsjek za saradnju sa investitorima i poslovnu zonu, ulica Kralja Alfonsa XIII broj 1 (broj telefona: 051/220-280).

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva domaća i strana pravna i fizička lica, koja dostave ponude, neposredno ili putem pošte, u roku utvrđenom ovim javnim pozivom.

Ponude sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom ili lično u zatvorenoj koverti s naznakom „Ponuda za kupovinu pokretne imovine – ne otvaraj” na adresu Gradske uprave Grada Banjaluka, Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje (Trg srpskih vladara broj 1).

Kompletan javni poziv pogledajte ovdje.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-javni-poziv-za-prodaju-pokretne-imovine-u-poslovnoj-zoni-ramici/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot