Mladi Banjalučani pomažu komšijama koji teško žive (Video)

Objavljeno: 13. 6. 2017 u 18:28h

Pokrenuli, prikupili, počeli raditi. Mladići iz naselja Obilićevo uradili su stvar vrijednu divljenja. Komšinici koja sama živi sa bolesnim sinom sređuju cijeli stan. Prvo su napravili akciju prikupljanja novca da joj se plate računi, pošto su majka i sin dugo živjeli bez struje.

Kada su uvidjeli kako kažu, da mjesec ima 30 dana, ponovo su pokrenuli akciju. Ovaj put da očiste, okreče i opreme stan starici sa odraslim djetetom. Stanari u Ulici Carice Milice imaju komšije za svaku pohvalu. Trenutno kreče kuhinju i pripremaju zidove za postavljanje novih elemenata. Dva nova trosjeda već su postavljena u dnevnoj sobi. Sve rade sami uz podršku prijatelja i dobrih ljudi.

Prvo što su rekli novinaru blmojgrad portala je da ne rade ni za jednu stranku, jer kako kažu, sve stranke su dovele do toga da njihova komšinica sa bolesnim sinom više preživljava nego što živi.

Poslušajte šta oni imaju da kažu, Dalibor Savić i Miodrag Simić:

Izvor: Blmojgrad

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mladi-banjalucani-pomazu-komsijama-koji-tesko-zive-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])