Banjaluka: Ponovo radi bioskop “Palas” (Foto)

Objavljeno: 9. 6. 2017 u 10:05h

Sinoć je u Banjaluci svečano otvoren ”Cineplexx Palas”.

Na ulazu u renovirani bioskop, kada se siđe niz čuvene stepenice sa Trga Krajine, brojne posjetioce koji su došli na svečano otvaranje dočekale su kokice i novi natpis ”Cineplexx Palas”.

Direktor banjalučke distributerske kuće “Oskar film”, Vlado Ljevar, zahvalio se svima koji su radili na renoviranju bioskopa i izrazio zadovoljstvo što je “Oskar film” sada dio jedne od najvećih bioskopskih kompanija u Evropi .

”Zajedno smo ovo napravili i zajedno nastavljamo da radimo, a moje zadovoljstvo će biti veće jer ćemo imati više gledalaca”, rekao je Ljevar.

Vlasnik i direktor “Cineplexxa” Kristof Papušek rekao je da da ova kompanija već godinama posluje u regionu i da se divi onome što je “Oskar film” u Banjaluci radio proteklih godina, pa je to bio jedan od razloga da “Cineplexx” stigne u Banjaluku.

”Htjeli smo da dođemo da poslujemo u Republiku Srpsku, a da bismo došli na novo tržište bilo nam je veoma važno da nađemo jakog lokalnog partnera i udružimo se s njim i tako kombinujemo lokalno znanje i iskustvo sa internacionalnim”, objasnio je Papušek.

”Cineplexx” Palas je mnogo veći nego prije renoviranja. ”Probijeni” su zidovi i bioskopske sale, kojih sada ima sedam, raširile su se u potpuno novom prostoru pa su se mnogi posjetioci na večerašnjem otvaranju pozitivno iznenadili.

”Sve izgleda sjajno, stvarno. Kada se čovjek prvi put nađe u ovom novom prostoru gdje se bioskop proširio može i da se izgubi”, kaže novinar iz Banjaluke, Novak Čičković.

Najveću pažnju privukla je “Sala 2”, a razlog za to naći ćete na sljedećoj fotografiji.

Sale ukupno imaju 1.100 sjedišta, a na bioskopskim platnima će se godišnje prikazivati 200 filmskih naslova, holivudske i domaće produkcije. Domaćini obećavaju vrhunski kvalitet slike, digitalnu i 3D tehnologiju i surround zvuk.

Austrijski “Cineplexx” je grupacija sa preko pet decenija iskustva i upravlja lancem najmodernijih multipleks bioskopa u Austriji, Hrvatskoj, Italiji, Albaniji, Srbiji, Grčkoj , Sloveniji, BiH i Makedoniji.

Kako je bilo na otvaranju ”Cineplexxa” pogledajte u foto galeriji, a već od petka možete posjetiti renovirani banjalučki bioskop i uživati u filmovima.

Omogućen pristup licima sa invaliditetom

Obnavljanjem lifta na Trgu Krajine i postavljanjem metalnih ”rampi” na stepenice prema bioskopu konačno je omogućen pristup i licima sa invaliditetom.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-ponovo-radi-bioskop-palas-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot