Novo igralište u banjalučkom naselju Obilićevo

Objavljeno: 7. 6. 2017 u 15:28h

Mališani u Ulici Starine Novaka u naselju Obilićevo 2 idući mjesec dobiće novo dječje igralište.

Igralište će donirati kompanija “Hemofarm”, a gradonačelnik Igor Radojičić i Biljana Marković, direktorica banjalučkog “Hemofarma”, juče su potpisali ugovor o donaciji, vrijednosti 40.000 KM.

Potpisivanjem ovog ugovora nastavljena je velika akcija izgradnje i rekonstrukcije dječjih igrališta, koju grad sporovodi zajedno sa društveno odgovornim kompanijama.

“Dosad smo potpisali ugovore sa šest kompanija, a izgrađena su tri dječja igrališta. Zahvaljujem kompaniji ‘Hemofarm’, koja je i ovaj put pokazala svoju društvenu odgovornost, jer je ovo jedna od brojnih akcija s različitim institucijama, a u kojima učestvuje ‘Hemofarm'”, rekao je Radojičić.

Dodao je da grad ima oko 60 lokacija na kojima mogu da se grade dječja igrališta. Biljana Marković je rekla da se “Hemofarm” odazvao pozivu gradonačelnika da učestvuje u ovoj akciji kako bi pomogao razvoj zajednice u kojoj egzistira.

“Društvena odgovornost je dio naše poslovne filozofije, a igralište će biti izgrađeno u skladu sa savremenim standardima. Svjesni smo različitih potreba naše djece, tako da ćemo dio igrališta prilagoditi i djeci s posebnim potrebama”, kazala je Markovićeva.

Dodala je da ne postoji ljepše ulaganje nego ulaganje u dječji osmijeh i ističe da bi igralište trebalo da bude završeno u julu.

Darko Milaković, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Obilićevo 2, rekao je da će mješanima Ulice Starine Novaka značiti mnogo izgradnja dječjeg igrališta jer na toj lokaciji ima dosta mladih bračnih parova koji imaju malu djecu, a nemaju adekvatan prostor za igru.

“Naši najmlađi sugrađani dobiće novi savremeni prostor za igru i jako je pohvalno što je grad pokrenuo projekat u kojem učestvuju društveno odgovorne kompanije”, kazao je Milaković.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/novo-igraliste-u-banjaluckom-naselju-obilicevo/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])