Jeziv prizor u Banjaluci: Zmija duža od metra uvukla se u automobil (Foto)

Objavljeno: 29. 5. 2017 u 10:58h

Dolaskom lijepog vremena povećava se i broj gmizavaca koji se “šetkaju” gradom. Nije rijetkost da poneka zmija zaluta čak i u dvorište, kuću, pa čak i u automobil.

Tako su stanari zgrade u Ulici Majke Jugovića u banjalučkom naselju Obilićevo svjedočili pomalo jezivom prizoru. Kako tvrde, nad podzemnom garažom u ovoj ulici zmija duga metar i dvadeset uvukla se u vozilo kroz haubu.

Stanari su cijeli prizor posmatrali sa balkona, a zmija na sreću nikoga nije uspjela da povrijedi prije nego što su je uklonili.

Tvrde da su se zmije na ovom mjestu pojavljivale i prošle godine. Pozivali su preduzeće “Eko-bel”, koje je zaduženo za deratizaciju i dezinsekciju, ali kako kažu, oni nisu željeli da dođu.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/jeziv-prizor-u-banjaluci-zmija-duza-od-metra-uvukla-se-u-automobil-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot