Banjaluka: Posjetite FIS-ov Kućni sajam i iskoristite posebne popuste (Foto)

Objavljeno: 27. 5. 2017 u 09:00h

Tradicionalni FIS-ov Kućni sajam održava se 26. i 27. maja u Banjaluci. Ono što je karakteristično za ovaj sajam jesu posebni popusti odnosno cijene koje su niže za 20% a mogu se naći na odjelu gradnje.

“Tradiconalno kao i svake godine kompanija Fis je na Kućnom sajmu za svoje kupce obezbjedila niže cijene za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki, te kupaoničkog namještaja i opreme, ističe Dejan Ćubić poslovođa na odjelu gradnje.

Među mnogobrojnim izlagačima našla se i kompanija Bosch. Na njhovom izložbenom mjestu u centru pažnje bili su mjerni uređaji po čemu je Bosch prepoznatljiv. Određeni broj njihovih artikala takođe je na popustu od 20% što omogućava kupcu da kupi kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni.

Povodom 25 godina uspješnog poslovanja kompanija FIS je za svoje kupce organizovala veliku nagradnu igru “U FIS-u kupuješ Citroenom putuješ” sa glavnom nagradom Citroen C4 i još 44 druge vrijedne nagrade.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-posjetite-fis-ov-kucni-sajam-i-iskoristite-posebne-popuste-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])