Dan za pamćenje proslavljaju maturanti SŠC “Gemit Apeiron” i Katoličkog školskog centra (Foto)

Objavljeno: 26. 5. 2017 u 11:02h

Svoj dan za pamćenje i radost zbog završenog srednjoškolskog obrazovanja večeras su sa svojim gradom, profesorima i roditeljima podjelili maturanati Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron” i maturanti Opšte gimnazije Katoličkog školskog centra.

Školski dan i fotografije zabilježene u parku “Petar Kočić” ostaće im kao uspomena na najbezbrižnije životno doba. Nakon okupljanja maturanti Katoličke gimnazije su se svečanim defileom uputili prema “Akvani”, a maturanti “Gemit-Apeirona” prema hotelu “Bosna” gdje će nastaviti sa proslavom rastanka od đačkih klupa. Kako su rekli maturanti, nakon maturske večeri kreću u novu životnu epohu tako da neće imati mnogo odmora jer ih očekuju pripreme za dalje školovanje.

Dajana Regoda, maturantkinja Opšte gimnazije Katoličkog školskog centra, rekla je da je ponosna na svoj razred i na uspjehe koje su imali. Kaže da je iz srednje škole je ponijela dosta dobrog znanja koje ce joj značiti kasnije.

“Nakon maturske večeri neću imati puno vremena da se odmaram jer moram da se spremam za prijemni ispit”, rekla je Regoda dodajući da planira upisati medicinu u Banjaluci.

Višnja Kojić, direktorica SŠC “Gemit-Apeiron”, kaže da postoje emocije, nisu tužni već veseli zato što ispraćaju jednu sjajnu generaciju.

“Genaracija je bila odlična. Oni su vrlo pametni smjeli i hrabri učenici. Najviše nam izlazi medicinara, ekonomista i budućih pravnika”, rekla je Kojićeva.

Gorana Ćoćkalo, učenica generacije u SŠC Gemit- Apeiron, rekla je da se osjeća predivno i da će joj srednja škola ostati upamćena po učenju i mnogo dobrih prijatelja.

U nedjelju naveče maturu proslavljaju maturanti Tehnološke škole u hotelu “Bosna”, dok će maturanti Gimnazije i Muzičke škole “Vlado Milošević” svoju maturu proslaviti u “Banskom dvoru”.

Izvor: Nezavisne / Foto: J. Đurđević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dan-za-pamcenje-proslavljaju-maturanti-ssc-gemit-apeiron-i-katolickog-skolskog-centra-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot