Postavljen prvi kontejner – darujte polovnu odjeću i obuću ugroženima

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 12:38h

Udruženje građana “Mozaik prijateljstva” dobilo je od Gradske uprave grada Banjaluka saglasnost za postavljanje pet kontejnera za prikupljanje polovne obuće i odjeće.

Kontejneri će biti postavljeni na pet lokacija u gradu i to:

  • I – BORIK – prekoputa broja 27 iza Titanika, na zelenoj površini uz parking
  • II – BORIK – Ulica Majke Knežopoljke 2 i 11 (prekoputa), dio zelene površine kod Fruktone, uz parking mjesto za invalide
  • III – STARČEVICA -u Ulici Slobodana Kusturića 15 (prekoputa), dio na zelenoj površini do dječje igraonice Pahuljica
  • IV – NOVA VAROŠ – Ravnogorska ulica prekoputa broja 13, na zelenoj površini
  • V – ROSULJE – Ulica Trive Amelice 28, prekoputa ambulante i str. “Zoki”

“Prikupljenu garderobu ćemo, kao i do sada, dijeliti korisnicima javne kuhinje Obrok ljubavi. Ovo je prvi projekat ove vrste u našoj državi, a urađen je po uzoru na države Evropske Unije.

Zvanično predstavljanje ovog projekta i postavljanje kontejnera je planirano da se održi danas u Ravnogorskoj prekoputa broja 13, na zelenoj površini.

Očekujemo da će prisustvovati i ljudi iz Gradske uprave jer su oni i omogućili da se ova ideja sprovede u djelo”, saopšteno je za Uno radio iz Udruženja građana “Mozaik prijateljstva”.

Izvor: unoportal.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/postavljen-prvi-kontejner-darujte-polovnu-odjecu-i-obucu-ugrozenima/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])