Banjaluka: Školovala se za psihologa, zarađuje kao obućar

Objavljeno: 21. 5. 2017 u 10:50h

Banjalučanka Dubravka Vujnović Božić, koja za bebe kreira i izrađuje nehodajuće cipelice od prirodnih materijala, inače psiholog, kaže da posao za koji se školovala radi volonterski, a od obućarskog posla za koji nema ni dana škole, zaradi koju marku.

Iako djeluje kao da su u pitanju dva nespojiva zanimanja, Dubravka Vujnović Božić je za Anadoliju, prilikom razgovora u radionici u kojoj izrađuje cipelice, otkrila da postoji veza, a to je ljubav prema bebama.

“Oduvijek imam ljubav prema malim bićima i nekako sam im posvećena čak i u ovoj profesiji psihologa, a ovo je kreativni dio u kojem stvaram konkretan proizvod”, rekla je ona.

Mekane i lagane na nogicama – “Isolina”, cipelice za bebe, pravi od kože “koja u sebi nema mnogo hemije”, a prednost ovako izrađenih cipelica, prema njenim riječima, je prirodnost, jer su mekane i lagane na nogicama.

“Sam dizajn je moderan, pa su te bebe tako moderne u tim cipelicama”, rekla je Dubravka Vujnović Božić i dodala da je izrađivala i čizmice, kojima je unutrašnjost od vune, pa su i funkcionalne.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-skolovala-se-za-psihologa-zaraduje-kao-obucar/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot