U toku popravka klupa i nadstrešnica

Objavljeno: 19. 5. 2017 u 19:09h

Popravka i obnova nadstrešnica na autobuskim stajalištima, sportskih terena i komunalne opreme počela je juče na više lokacija u gradu, saopštili su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

V.d. načelnika Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar rekao je da se ovi poslovi izvode u okviru redovnog održavanja komunalne opreme, te da koštaju 42.943 KM.

“Do sada su sanirane nadstrešnice u Debeljacima, ali i u ulicama Stanka Božića Kobre, Subotičkoj i Đure Damjanovića. Obnovili smo i dječija i sportska igrališta u Drakuliću, u ulici Sime Matavulja, Beogradskoj ulici u Boriku, u ulici Save Ljuboje i kod Zelenog mosta” – rekao je Bilčar.

Još je dodao da je sređen i dio teniskih terena u parku “Mladen Stojanović”, te uređene klupe u parku “Petar Kočić” i Aleji Svetog Save.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-toku-popravka-klupa-i-nadstresnica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])