Organizatori festivala saglasni: Bez Nektar piva nema zabave

Objavljeno: 18. 5. 2017 u 22:44h

Na danas održanoj konferenciji za medije  Banjalučka pivara je na jednom mjestu okupila organizatore tri najveća muzička festivala u BiH: Nektar OK festa, Nektar Demofesta i Nektar FreshWave festivala. Ono što im je svima zajedničko, pored dobrog zvuka i neprestanog  obaranja  rekorda u posjetama, jeste Nektar pivo!

Banjalučka pivara  je ove godine otišla korak dalje i organizatorima festivala dala priliku da dizajniraju festivalsku limenku, a u rezultatima ove saradnje uživali su prisutni novinari, jer su nove limenke zaista posebne, kako izgledom, tako i ukusom.

“Zaista smo ponosni na izgled limenki, jer su one plod dugogodišnje saradnje sa sva tri festivala i učestvovanja u njihovom rastu i razvoju. Ove limenke, na simboličan način,  povezuju cijelokupnu domaću festivalsku zajednicu zajedničkom ljubavlju prema bogatom ukusu Nektar piva, piva koje nije samo za bogove, već je i za sve one koji uživaju u muzici i pozitivnoj energiji koju donose ova tri festivala,” rekla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Prisutni predstavnici festivala imali su samo riječi hvale za saradnju sa Banjalučkom pivarom, napominjući da bez njihove podrške teško da bi i festivali opstali.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što saradnju sa Banjalučkom pivarom nastavljamo i ove godine kao i to što naš festival od ove godine nosi naziv Nektar OK Fest. Banjalučka pivara je prepoznala prave vrijednosti u domenu muzike i neprocjenjivog prirodnog bogatstva gdje se održava naš festival. Sigurni smo da će publika u cijelom regionu ove godine uživati u sadržajima Nektar OK Festa uz najbolje Nektar pivo”, istakla je Karolina Karalić, portparol Nektar OK festa koji će ove godine biti održan od 30. juna do 02.jula  u Nacionalnom parku Sutjeska.

Jelena Babić, producent Demofesta koji će ove godine biti održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel, osvrnula se na generalno tešku situaciju u kojoj se svi kulturni i muzički događaji nalaze: “Bez kompanija kao što je Banjalučka pivara ne bi bilo ni ovih festivala koje predstavljamo danas. Izuzetno smo ponosni i zadovoljni saradnjom,  kao i samim  izgledom Nektar limenke”, dodala je ona.

Nektar FreshWave festival ove godine biće održan od 10. do 12. avgusta, a Danijel Dakić, šef PR Tima Nektar FreshWave festivala osvrnuo se na saradnju s Banjalučkom pivarom: “Uvijek nastojimo skrenuti pažnju na razvoj muzičke scene, a to je prepoznala i Banjalučka pivara koja je sponzor najvećih muzičkih festivala u BiH. U slučaju FreshWave festivala Banjalučka Pivara je ne samo sponzor, već i partner i koristim priliku da se zahvalim na učešću u kampanji “Sve boje zabave”, da naglasim da nam je velika čast i da nam zaista mnogo znači.”

Od 30. juna do 12. avgusta uživajte u svim bojama zabave na tri najbolja BH muzička festivala čiji će posjetioci i ove godine, ali i u godinama koje slijede, uživati u izuzetnom ukusu Nektar piva.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/organizatori-festivala-saglasni-bez-nektar-piva-nema-zabave/||claudebot