Šesti Međunarodni Alfa skup u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 30. 4. 2017 u 15:44h

U Banjaluci je 29. i 30. aprila održan šesti Međunarodni Alfa skup u organizaciji Auto kluba “Ugo Stela”.

Prvi dan skupa okupili su se ljubitelji automobila Alfa Romeo, nakon čega je održana zajednička žurka.

Drugi dan organizovana je izložba u centru Banjaluke, a potom su vozači prodefilovali kroz grad do autodroma Zalužani, gdje su testirali svoje i mogućnosti svojih limenih ljubimaca.

Skupu su prisustvovali gosti iz cijelog regiona, Austrije, Italije, kao i jedan vozač sa svojim automobilom iz Velike Britanije.

Ukupno je prijavljeno više od 140 automobila.

Dražan Stojnić član AK “Ugo Stela” i jedan od organizatora skupa rekao je da je svakako lijepo što ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve više vozača iz različitih dijelova Evrope, te dodao da očekuje kako će i u budućnosti nastaviti u istom smijeru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/automobilizam/sesti-medunarodni-alfa-skup-u-banjaluci-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot