Banjaluka: Za pekare i mesare nema predaha

Objavljeno: 29. 4. 2017 u 14:58h

Na Međunarodni praznik rada, u ponedjeljak, 1. maja, neće raditi preduzeća koja obavljaju uslužnu i zanatsku djelatnost, a pored javnih službi, mogu da rade pekare, mesnice i ribarnice u vremenu od sedam do 12 časova, potvrdili su u Gradskoj upravi.

Tokom praznika svih 24 časa na usluzi građanima biće dragstori kao i trgovine na autobuskim i željezničkim stanicama te benzinskim pumpama.

“Ugostiteljski objekti izvan stambeno-poslovnih objekata 1. i 2. maja radiće od sedam do 23 časa. Trgovine kao i preduzeća za uslužnu i zanatsku djelatnost moći će 2. maja da rade od osam do 16 časova”, rekli su u Gradskoj upravi.

Timovi porodične medicine Doma zdravlja i specijalističke pedijatrijske ambulante u Poliklinici i Platonovoj ulici dežuraće tokom praznika u dvije smjene od  sedam do 20 časova.

“U okviru Službe hitne medicinske pomoći radiće i stomatolog i Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku”, rekli su u Domu zdravlja.

Dežurna je apoteka “1. maj”, a gradske apoteke 2. maja radiće od osam do 16 časova.

Na Međunarodni praznik rada građani će moći kupiti  svježe voće i povrće na Tržnici” od sedam do 15 časova, a 2. maja do 17 časova.

Građani će imati na raspolaganju javni gradski prevoz, a autobusi će saobraćati po prazničnom režimu, odnosno po rasporedu vožnje koji je na snazi svakog vikenda.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-za-pekare-i-mesare-nema-predaha/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot