Postavljene kućice za prodavače kokica u parku ‘Mladen Stojanović’

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 19:45h

U parku “Mladen Stojanović” postavljene su nove kućice koje su namijenjene prodavačima kokica. Oni će se uskoro s prolaza i staze za šetnju preseliti u mnogo primjernije i adekvatnije objekte.

Milenko Šajić, portparol Gradske uprave, rekao je da u Odjeljenju za komunalne poslove smatraju da to doprinosi izgledu parka, jer je bilo dosta pritužbi građana zbog neurednosti.

“Grad je kupio četiri kućice za pravljenje kokica i prodavači bi uskoro trebalo da pređu u njih. Biće im ponuđeno da pređu, a oni koji ne budu htjeli, biće im povučeno rješenje o zauzimanju javne površine”, rekao je Šajić.

Branko Š. iz Nove varoši, koji sa svojim djetetom često posjećuje igralište i park, kaže da misli da bi bilo  dobro kada bi se svi prebacili u ove kućice.

“Mnogo ljepše bi sve izgledalo. Neprimjerno je i nije lijepo vidjeti prodavače kada postave robu na prolazima”, rekao je Branko Š.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/postavljene-kucice-za-prodavace-kokica-u-parku-mladen-stojanovic/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])