Oproštaj od malenog anđela sutra

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 14:51h

Malena, ali ipak tako velika i hrabra Sofija Mićević, koja će ostati upamćena po vječitom osmijehu i nedužnim dječijim očima koji su do kraja prkosili opakoj bolesti, sutra će biti sahranjena na Perduvovom groblju u Banjaluci.

Roditelji, rodbina i prijatelji u 14 časova na tom groblju oprostiće se od ovog malog anđela. Srce od svijeća ispred Hrama Hrista Spasitelja za nju su u srijedu zapalili mnogi Banjalučani, čuvši da nas je zauvijek napustila. Vladala je tuga. Ipak, najteže je Sofijinim najbližima. Sa samo njima znanim bolom nastoje da prežive gubitak.

“Voljela si smijeh, smijala si se uvijek i kad je bilo najteže ti si se smijala, bila si isto tako i najveća ljutica, bila si karakter, bila si najhrabrije stvorenje, ne zato što ja tako mislim nego što su svi koji su te znali tako mislili, bila si tatina peza jedina, bila si, Sofo, “čudo” i to neviđeno”, riječi su Sofijine majke Simone, koje je podijelila sa prijateljima na “Fjesbuk” profilu.

Na društvenim mrežama juče se pojavila i pjesma posvećena Sofiji, koju je napisala Marija Đajić.

“Vodili smo borbu jaku, riječima tješili njenu majku. A sad njene suze neutješno teku, stvarajući oko nje punu bola rijeku”, stihovi su za malu Sofiju.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/oprostaj-od-malenog-andela-sutra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot