Pretresli mercedes u Banjaluci, pronašli 650 šteka cigareta i 20.000 KM (Foto)

Objavljeno: 27. 4. 2017 u 11:02h

Banjalučka policija uhapsila je Harisa Alića (41) iz Zenice, nakon što je veća količina cigareta, ali i novca, pronađena u mercedesu koji je vozio, saznaju “Nezavisne” nezvanično.

Uhapsili su ga juče oko 18.20 časova, u nastavku akcije “Kupac”, pripadnici Policijske stanice za intervencije i njihove kolege iz Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, a terete ga za nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

“Prilikom pojačanih aktivnosti i kontrole lica i vozila, u ulici Karađorđeva, zaustavljen je mercedes kojim je upravljao H.A, a u kom je uočena veća količina cigareta. Po naredbi Suda BiH, uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH, vozilo je pretreseno i pronađeno je i oduzeto oko 650 šteka cigareta i novac u iznosu od oko 20.000 KM”, naveli su iz PU Banjaluka.

Nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu dežurnog tužioca Tužilaštva BiH, Alić je biti otpušten na slobodu, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pretresli-mercedes-u-banjaluci-pronasli-650-steka-cigareta-i-20-000-km-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot