Banjaluka: Otvoreno dječije igralište na Pavlovcu

Objavljeno: 27. 4. 2017 u 16:40h

Gradonačelnik Igor Radojičić ozvaničio je danas završetak radova na dječijem igralištu u krugu područne Osnovne škole “Sveti Sava” na Pavlovcu, koji je donirala kompanija “Paspalj”.

“Ovo je treće igralište izgrađeno u partnerstvu sa društveno odgovornim kompanijama, koje posluje u našem gradu i koristim priliku da se zahvalim kompaniji „Paspalj“ koja je obezbjedila prostor za bolji život mališana na Pavlovcu”, istakao je, ovom prilikom, gradonačelnik Radojičić.

On je naglasio da akcija izgradnje igrališta sa društveno odgovornim kompanijama teče dobro i da su u pripremi novi ugovori za donacije, te da će nova igrališta dobiti djeca ne samo u gradskom i prigradskom području, već i u seoskom.

“Još jednom pozivamo sve zainteresovane kompanije, koje žele da uzmu učešća u ovoj akciji da nam se jave i da obezbjedimo ugodniji i ljepši život naših mališana”, kazao je Radojičić.

Aleksandra Paspalj, u ime komapnije „Paspalj“  – ovom prilikom rekla je da su se rado odazvali ovoj akciji i da će i dalje biti dio svih aktivnosti koji za cilj imaju stvaranje boljih uslova za odrastanje djece.

“Drago nam je da ovo igralište koje smo nazvali „Čarobni svijet“ baš ovdje izgrađeno i što će mališani moći da uživaju u njemu, a naša kompanija će i dalje učestvovati u sličnim akcijama koje Gradska uprava bude organizovala”, istakla je ona.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-otvoreno-djecije-igraliste-na-pavlovcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot