Ugostiteljska škola iz Banjaluke pokorila Moskvu: Kuvari osvojili tri zlata

Objavljeno: 25. 4. 2017 u 19:17h

Ugostiteljsko-trgovinsko-turistička škola iz Banjaluke pobjednik je Omladinskog gastronomskog festivala -Vaskrs 2017, koji se održao danas u Moskvi.

Profesor Predrag Tošić i učenici Ivana Kerezović i Dražen Subotić osvojili su tri zlata i to: za jelo kuvana šunka, izložbeni sto, a najsjajnijom medaljom su se okitili i kao ukupni pobjednici festivala.

Podsjetimo, odlazak na ovo takmičenje bio je upitan zbog nedostatka novca za put, a avionske karte platio im je predsjednik RS, Milorad Dodik.

Omladinski gastronomski festival održan je u Kulturno-poslovnom centru Republike Komije, u organizaciji manastira Sveto-Danilov i Centra za obnovu tradicija iz Moskve.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ugostiteljska-skola-iz-banjaluke-pokorila-moskvu-kuvari-osvojili-tri-zlata/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot