“Dan otvorenih vrata” za buduće studente

Objavljeno: 25. 4. 2017 u 16:49h

Univerzitet u Banjaluci, danas je organizovao manifestaciju pod nazivom “Dan otvorenih vrata”, tokom koje će svršeni srednjoškolci imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima studiranja koje nudi banjalučki Univerzitet.

Svečano otvaranje održano je u Univerzitetskoj sportskoj dvorani u kampusu, a budućim studentima obratio se gradonačelnik Igor Radojičić. Prvi čovjek Banjaluke im je poželio dobrodošlicu u naš grad i uspjeh u školovanju, te naglasio da je Banjaluka grad koji, pored mogućnosti za studiranje, nudi i bogat društveni život.

“Svima koji su iz drugih gradova i opština došli ovdje, želim da se već danas zaljube u Banjaluku i da nađu svoje mjesto školovanja i vjerovatno boravka ili života. Onima koji sada završavaju srednje škole u Banjaluci, želim da na nekom od fakulteta Univerziteta nađu svoje mjesto i da nastave život u našem lijepom gradu. Ono što je najvažnije za vas, jeste da Univerzitet u Banjaluci može da vam pruži kvalitetno obrazovanje, a vi morate biti spremni da svakodnevno učite, da stičete nova znanja, jer ćete u savremenom društvu vjerovatno promijeniti nekoliko zanimanja tokom života”, poručio je gradonačelnik Radojičić svršenim srednjoškolcima iz svih krajeva Republike Srpske i budućim studentima.

Rektor Univerziteta u Banjaluci Milan Mataruga, rekao je da su čelnici Univerziteta počastvovani činjenicom da su svršeni srednjoškolci iskazali interes za studiranje na banjalučkom Univerzitetu, koji ima iskustvo i tradiciju visokog obrazovanja više od četiri decenije i 17 fakulteta, te 58 studijskih programa.

“Diplome Univerzioteta u Banjaluci su prepoznate i priznate u cijelom svijetu već 40 godina, a na našem Univerzitetu je do sada diplomiralo više od 31.000 studenata. Želimo da vam pomognemo u odluci koji fakultet da izaberete i da vas uvjerimo da ste na dobrom mjestu. O našim studentima vodimo računa ne samo dok studiraju već za najbolje obezbjeđujemo i prvi posao na Univerzitetu.”

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dan-otvorenih-vrata-za-buduce-studente/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])