Cijena karte za Dino park, za mnoge, paprena!

Objavljeno: 23. 4. 2017 u 13:09h

Dino park je otvorio  kapije za radoznale građane Banjaluke. Tu čast, hranjenja i puštanja dinosaurusa, kako je na svom fejsbuk profilu opisao čitavu ceremoniju, imao je gradonačelnik Igor Radojičić. Čast da ne plate kartu imala su i sva djeca i roditelji koji su se zadesili na Kastelu u vrijeme otvaranja.

Blmojgrad kontaktiralo je mnogo nezadovoljnih roditelja koja tvrde, besplatan ulaz je bio samo 15-ak minuta koliko je gradonačelnik proveo u Dino parku.

Pored velikog interesovanja za dinosauruse, građani Banjaluke takođe su se veoma zanimali prethodnih dana za cijenu ulaznice. Iako su organizatori, u jednom trenutku, razmišljali da snize cijenu ulaznice od predviđene, to se nije dogodilo. Cijena karte za djecu je 4 KM, za odrasle 5 KM, za organizovane dolaske 3 KM.

Prostom računicom, bračni par sa dvoje djece, ukoliko želi da posjeti izložbu, moraće da plati 18 KM, ili u slučaju da jedan roditelj ostane sa druge strane kapije, 13KM. Prvog dana tvrđava Kastel bila je puna radoznale djece i roditelja.

Izvor: Blmojgrad

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/cijena-karte-za-dino-park-za-mnoge-paprena/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot