Djeca u Boriku dobila novo igralište

Objavljeno: 21. 4. 2017 u 19:48h

Veliko i moderno dječje igralište u tri cjeline na površini od 900 kvadratnih metara otvoreno je u petak u Bulevaru Živojina Mišića u Boriku.

Igralište je otvorio Igor Radojičić, gradonačelnik, koji je rekao da je ove sedmice zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama grad dobio tri nova igrališta.

“Zahvaljujući kompaniji ‘Mikrofin’ djeca su dobila sjajan prostor. Vidim da su zadovoljni, a ova lokacija je zbog svoje namjene bila predmet žestoke debate u proteklim mjesecima i godinama”, rekao je on.

Dodao je da se nada da će u Boriku i prostoru Centar 1, gdje ima mnogo stanovnika i djece, biti prilike da urade još neki sadržaj za djecu.

“Želja nam je bila da poklonimo nešto svom gradu, u kojem je naša uspješna priča i počela. Srećan sam što je taj poklon namijenjen najmlađim sugrađanima jer je ‘Mikrofin’ u svim svojim donatorskim aktivnostima usmjeren na stvaranje uslova za zdrav razvoj djece i srećno odrastanje”, rekao je Mladen Bosnić, direktor Mikrokreditnog društva “Mikrofin”.

Šestogodišnji Luka, iz vrtića “Plavi čuperak”, rekao je da mu se sve na igralištu sviđa i da će provoditi mnogo vremena na njemu.

U Građanskoj inicijativi “Za Borik” rekli su da se raduju obnovi igrališta, te da je njihova borba okončana na najljepši mogući način.

“Vjerujemo da će se na njemu djeca bezbjedno i veselo igrati još mnogo godina”, kazali su iz ove inicijative.

Kompanija “Mikrofin” je finansirala izgradnju igrališta sa 60.000 KM, a pored rekvizita za igranje postavljene su i nove klupe, korpe za otpatke i travnata podloga.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/djeca-u-boriku-dobila-novo-igraliste/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot