Banjalučanke: Petrović ne može da se izbori sa našim nogama!

Objavljeno: 15. 4. 2017 u 14:28h

Banjalučanke uzvraćaju kontroverznom dr Miroljubu Petroviću iz Srbije – ako kritikuješ nešto što ne valja, kako to može da podstakne tvoj polni nagon?!

Marijana Kretić Čenić, koja se svojevremeno takmičila u brojnim finalima izbora za miss u zemlji i inostranstvu, oštro je osudila nedavnu Petrovićevu izjavu da su Banjalučanke koje šetaju Gospodskom ulicom u minićima „lijepe za motku“ jer, kako je navela, nijedan čovjek nema pravo da osuđuje i omalovažava druge na osnovu izgleda.

Čenićeva je za SrpskaCafe navela da je Petrović uvrijedio sve Banjalučanke riječima da ih „ne bi dodirnuo ni drvetom, jer ima pedeset bolesti u njima“.

Ne idu vjera i osuđivanje

“Petrović je čovjek koji ide iz krajnosti u krajnost iako se zalaže za vjeru, religioznost i hrišćanstvo. Ima on veoma mudrih i pametnih izjava, ali onog momenta kada pređe krajnost sve to pametno gubi na težini, jer ne možeš u jednoj rečenici spominjati život u vjeri, a u drugoj osuđivati i vrijeđati druge. To se kosi sa pravom vjerom” – smatra ova Banjalučanka.

Čenićeva tim povodom ocjenjuje da je Petrovićevo prosipanje filozofije o mozgu u alfa i beta režimu takođe kontradiktorno i kada govori da okreće glavu od Banjalučanki u mini suknjama da mu se polni nagon ne bi podsticao.

“Bato ako je tebi mozak u tzv. kritičkom beta režimu i kritikuješ nešto što ne valja, kako to može da podstakne tvoj polni nagon? Dakle, ti samo želiš da tvoj mozak bude u beta režimu, a ustvari je u alfa režimu, jer bi i ti kao „buzdovani“ (zbog kojih Banjalučanke navodne oblače mini suknje) reagovao na te noge da si ih gledao. Zašto se tvoj beta režim mozga ne izbori sa golim nogama, ako si toliko ubijeđen da su Banjalučanke kontejner virusa i bakterija” – pita Petrovića naša sagovornica.

Lijepe za motku

Podsjećamo, doktor filozofije i osnivač i direktor Centra za prirodnjačke studije Beograd Miroljub Petrović nedavno je izazvao pravu lavinu komentara u Srpskoj tvrdnjom da su Banjalučke „lijepe za motku“ i „k'o kamion pun Nijemaca“.

On je u intervjuu za produkciju „Balkan info“ rekao da nigdje nije vidio toliko djevojaka u miniću kao u banjalučkoj Gospodskoj ulici.

“Idem, samo sijevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš ko Izraelci kad su im satanisti poslali one dromfulje” – rekao je Petrović.

Megahit društvenih mreža

Na pitanje da li je takva pojava opasna za Republiku Srpsku, Petrović je odgovorio potvrdno i dodao da su muslimani pametniji u tom smislu jer se njihove žene pristojno oblače.

“Ma koje lijepe djevojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj – kontejner visursa i bakterija… Za koga se skinula tamo? Pa provocira „buzdovane“, ljude bez mozga. Pobožna djevojka će da sakriva svoju ljepotu i da ljude pokuša animirati svojim karakterom” – ocijenio je tada Petrović.

Petrović je odavno megahit na društvenim mrežama zbog oštrih i radikalnih stavova na različite teme. Rekao je da bi svi narkomani trebalo da “idu pod mač, da se na njih ne bi trošili meci”.

Petrovićev plan protiv uličnog kriminala podrazumijeva da se narod naoruža i preuzme posao policiji. Svaka porodica bi jednom nedeljno bila dežurna, a onda bi neko pozvao njih ili univerzalni broj – 555-333, te prijavio da se u njihovoj ulici nešto dešava. Nakon prijave bi dežurni građani potrčali na to mjesto i priveli osumnjičenog.

Obnova Dušanovog carstva

Zaprijetio je svojevremeno Holandiji terorističkim napadom na njihovu branu koja ovu “marionetsku državu” čuva od poplava Sjevernog mora, zbog čega je priveden i zadržan u pritvoru 48 sati, pa pušten.

Novaku Đokoviću je apelovao da “batali taj glupi sport i natjera ženu da mu rodi petoro djece”.

Zagovara ideju obnove “Dušanovog carstva” i kažnjavanje po Dušanovim zakonima. Protivi se vakcinaciji…

Podsjećamo, Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na „International Institute for Original Medicine“ u Americi. Doktorirao je filozofiju na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanke-petrovic-ne-moze-da-se-izbori-sa-nasim-nogama/||claudebot