Dušan Popović novi predsjednik Udruženja građana Grad

Objavljeno: 14. 4. 2017 u 18:31h

Dušan Popović izbran je za novog predsjednika Udruženja građana “Grad”, koje okuplja sve one koji vole i kojima je Banjaluka u srcu. Tako je odlučeno na vanrednoj skupštini koja je održana u srijedu naveče.

On je na ovoj funkciji naslijedio prof. dr Mirka Stanetića koji će angažman u udruženju nastaviti kao član Upravnog odbora. Pored kadrovskih promjena na skupštini se razgovaralo i o planu rada i daljim aktivnostima udruženja.

“Izabrali smo i predsjednika skupštine udruženja Nebojšu Glamočaka, kao i novi upravni odbor u kojem je ranije bilo pet a sada ima devet članova” – rekao je novoizabrani predsjednik Dušan Popović.

Dodao je da ovo udruženje ima za cilj da se u svom radu u narednom periodu što više okrene aktivnostima vezanim za grad i njegove stanovnike.

“Želimo da vodimo računa o poboljšanju života u Banjaluci u svojim domenima, ako ništa barem sa inicijativama i prijedlozima. Borićemo se za što čistiji grad, pomagaćemo starim i bolesnim Banjalučanima koji su zadužili grad. U planu su nam i inicijative sa srednjoškolcima kako bismo očistili obale Vrbasa. Pratićemo socijalnu problematiku koliko bude u našoj mogućnosti ali nastojati i poboljšati kulturni život grada. Zalagaćemo se za sve što je u ovom gradu društveno korisno” – rekao je Popović.

Dodao je da ovo udruženje postoji 11 godina i ima 100 članova, a u planu im je da taj broj poraste i na 2.000.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dusan-popovic-novi-predsjednik-udruzenja-gradana-grad/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])