Oprez: Lažni volonteri prikupljaju novac za Sofiju

Objavljeno: 9. 4. 2017 u 09:54h

Opet su se pojavila lica koja nisu naši volonteri, a koja sa plakatom akcije “Srcem za Sofiju” u rukama obilaze gradska i prigradska naselja i traže novac od građana, upozoravaju iz Humanitarnog udruženja “Budimo ljudi”.

“Naš način rada nije nikad bio takav niti će biti. Sva mjesta koja podržavaju našu akciju (trgovačke, ugostiteljske radnje, razne manifestacije) većinom možete naći na našoj stranici. Molimo da zanemarite ove bestidnike, a mi ćemo već naći način da budu pravno sankcionisani. Ukoliko vam priđu lica koja na ovaj način traže donaciju, tražite od njih volonterski list na kojem mora biti njegovo ime i prezime i broj lične karte. Identifikujte tu osobu na ovaj način i javite nama, a ukoliko nema gore navedeni dokument prijavite ga u najbližu policijsku stanicu”, poručuju iz Udruženja.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/oprez-lazni-volonteri-prikupljaju-novac-za-sofiju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])