U Banjaluci otvorena prva Regionalna E-Business konferencija

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 11:22h

U Banjaluci je otvorena prva dvodnevna Regionalna E-Business konferencija, pod nazivom “Konverzija”.

Organizatori konferencije su agencije Grape i SEO.ba. Pored ostalih sponzora, konferenciju je podržao i grad Banjaluka, a konferenciju je svečano otvorio gradonačelnik Igor Radojičić, koji se obratio prisutnima i naveo kako se budućnost nalazi u internet poslovanju i usmjeravanju mladih u tom pravcu.

“Drago mi je da je Banjaluka domaćin jedne ovakve konferencije. IT tehnologije su naša budućnost. Generacije koje se danas školuju i razvijaju u narednih 40 godina baviće se nekim od zanimanja koja u ovom momentu i ne postoje, a vezana su za IT sektor. Grad Banjaluka je još u decembru mjesecu ušao u proces tzv. “Digitalnih gradova”. Prva smo lokalna zajednica u BIH koja se odlučila na taj korak”, rekao je Radojičić prilikom otvaranja.

U dva dana, na konferenciji će se predstaviti dvadeset regionalnih stručnjaka iz svih sfera e-poslovanja.

Uvodna riječ i prvo predavanje je prepušteno jednom od najvećih i najpoznatijih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga, Istoku Pavloviću. Pored njega, tu su, Edin Mehić, Goran Jakovljević, Haris Čusto, Mišo Subotić, Nemanja Đurić, Tarik Kapetanović, Dragan Varagić, Zinka Bardić, Nedim Šabić, Nenad Pantelić, Edin Halilović, Adis Pezerović, Semir Mušić, Aleksandra Petrovski, Mladen Stojanović, Nikola Milošević i Jelena Radovanović.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-banjaluci-otvorena-prva-regionalna-e-business-konferencija/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot