Za sanaciju novog mosta u Priječanima treba više od 80.000 KM

Objavljeno: 6. 4. 2017 u 10:16h

Projekat za popravku novoizgrađenog mosta u Priječanima, koji nije prošao tehnički prijem i nije bezbjedan za pješake, završen je, a za njegovo saniranje potrebno je više od 80.000 KM.

Rekao je ovo v.d. načelnika Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić i dodao da još nije poznato ko će platiti te radove.

“U projektu sam vidio da je neophodno 80.000 KM plus PDV, za materijal, radove, zaštitu od korozije i sve drugo što je neophodno za popravku mosta. Ko će to platiti još ćemo vidjeti sa “Vodama Srpske”. Prije Vaskrsa planiramo da zakažemo sastanak sa njima i zahtijevaćemo da oni uplate ovaj novac, jer je most bio njihova investicija. Nadam se da imaju taj novac od Fonda solidarnosti. U svakom slučaju, sve detalje ćemo znati poslije ovog sastanka”, rekao je Sandić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/za-sanaciju-novog-mosta-u-prijecanima-treba-vise-od-80-000-km/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot