Specijalci se spuštali niz Bosku

Objavljeno: 1. 4. 2017 u 13:02h

Oprema specijalne jedinice i jedinice za podršku, vozila koja koriste pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS, te taktičke vježbe, samo su dio onoga je pokazano u petak na banjalučkom Trgu Krajine na policijskom tehničko-taktičkom zboru.

Puška sa snajperom, pancirni prsluci, saobraćajni radar dio su rekvizita koji su privukli pažnju posjetilaca, među kojima je bio i veliki broj djece. Najveće oduševljenje izazvali su specijalci koji su se uz pomoć kanapa spuštali niz robnu kuću “Boska”.

Ovaj zbor, koji je organizovan podvodom Dana policije i 25 godina MUP-a RS, obišao je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač u društvu direktora policije Darka Ćuluma. Lukač je kazao da su svi specijalci prošle godine dobili nove pištolje i puške, te najsavremenije snajpere.

Policija će ove godine dobiti i savremenu uniformu, jer je staroj već istekao rok – rekao je Lukač.

Istim povodom pokazna vježba, koju su izvodili pripadnici MUP-a RS, u petak je održana i u Bijeljini.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/specijalci-se-spustali-niz-bosku/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot