Banjalučke ljepotice ponovo opravdale reputaciju (Foto)

Objavljeno: 1. 4. 2017 u 15:15h

Prvi nagovještaji proljeća i sunčano vrijeme izmamili su brojne Banjalučane da iz svojih domova pohrle na ulice, kako bi uživali u čistom vazduhu i prijatnom ambijentu.

Naravno, u Banjaluci se, neizostavno, uvijek ističu lijepe djevojke. U proteklim danima, one kao da su se takmičile koja će izgledati atraktivnije i privući poglede radoznalih prolaznika.

I ne samo njih, jer su prizori bili neodoljivi za svakog ko je poželio da kamerom i fotoaparatom ovjekovječi lijepe djevojke koje su, svaka na svoj način, plijenile pažnju Banjalučana.

Prva asocijacija na ovakve scene je, nerijetko, dobro poznata priča o Banjaluci kao gradu sa sedam žena na jednog muškarca.

Naravno, neumoljivi ljubitelji činjenica požuriće da tu “statistiku” svrstaju u domen mitova i legendi. Ali, nakon ovih fotografija, biće prinuđeni da se zamisle.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucke-ljepotice-ponovo-opravdale-reputaciju-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])