Sofija loše, ne može još da putuje u Ameriku

Objavljeno: 30. 3. 2017 u 09:38h

Zdravstveno stanje trogodišnje djevojčice Sofije Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, posljednjih dana se pogoršalo tako da još ne može da otputuje na liječenje u kliniku “Jons Hopkins Medicine International” u Baltimor.

Mala lavica, koja se nalazi u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta “Dr Vukan Ćupić” u Beogradu, trenutno prima terapiju kako bi što prije mogla otputovati u kliniku u Baltimor, gdje bi počela liječenje metodom primjene T-ćelija.

Iz Humanitarne organizacije “Budimo ljudi” u Banjaluci kažu da je njeno zdravstveno stanje jako loše, tako da ne može još da krene na put.

“Iako smo u vrlo kratkom roku uspjeli da skupimo novac za prvi dio liječenja, Sofija još nije u mogućnosti da ide u Baltimor, ali nadamo se da će u što kraćem periodu otputovati”,  kazali su u ovoj organizaciji, koja je pokrenula akciju za pomoć djevojčici.

Dodali su da nakon akcije u kojoj je sakupljeno 270.000 dolara (485.987 KM) za prvi dio liječenja male Sofije nema stajanja, jer je misija sakupiti još 540.000 dolara (971.974 KM) da bi mogli proglasiti pobjedu.

“Prikupili smo novac za prvi dio liječenja, imuno-terapiju koja treba da osposobi Sofijin organizam za ono što slijedi. A to je transplantacija u Baltimoru”, kažu iz ovog udruženja i pozivaju sve dobre ljude da nastave i dalje sa prikupljanjem novca za ovu hrabru djevojčicu.

Ono što i u ovako teškim vremenima za Sofiju i njenu porodicu svakako izmami osmijeh na lice je to što su se apsolutno svi ujedinili da ovaj mali anđeo nastavi djetinjstvo onako kako svako dijete zaslužuje – veselo i bezbrižno.

Žiro računi:

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/sofija-lose-ne-moze-jos-da-putuje-u-ameriku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])