Deložacija opet odgođena, Kuzmić prijetio da će zapaliti plinske boce (Foto)

Objavljeno: 30. 3. 2017 u 10:51h

Deložacija porodice Kuzmić iz banjalučkog naselja Česma opet je odložena, jer je Radomir Kuzmić ponovo prijetio da će zapaliti plinsku bocu.

Kuzmić je rekao kako je deložacija odgođena do daljnjeg te da svjesno tvrdi da je bio spreman zapalti plinske boce.

“Obavjestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od prijedloga da sklope ugovor, ali hvala Bogu pa se sve ipak sretno završilo” , istakao je on.

Kako javlja novinar “Nezavisnih” sa lica mjesta, veliki broj mještana se okuplja, a novinarima i fotoreporterima, kao i kamermanima, policija ne dozvoljava prilaz kući.

Kuzmić je 1992. godine mijenjao svoju imovinu u mjestu Slavonski Kobaš, opština Slavonski Brod, za imovinu Dragomira Budiše iz banjalučkog naselja Česma, ali je porodica Budiša 2003. godine zatražila poništavanje ugovora o zamjeni nekretnina, što je Osnovni sud u Banjaluci prihvatio.

Kuzmić je protestovao pred Osnovnim sudom u Banjaluci i 2009. godine stupio u dvadesetodnevni štrajk glađu pred Narodnom skupštinom Republike Srpske zbog odluke banjalučkog Okružnog suda Banjaluka da potvrdi presudu Osnovnog suda kojom se poništava ugovor o zamjeni nekretnina.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/delozacija-opet-odgodena-kuzmic-prijetio-da-ce-zapaliti-plinske-boce-foto/||claudebot