Ubistvo koje je potreslo Banjaluku: Majka posumnjala zbog neobičnog SMS-a

Objavljeno: 28. 3. 2017 u 20:36h

Kristina Jovković ubila je Aleksandra Mujčinovića sa jedanaest uboda nožem u stomak. Leš je premjestila u susjednu prostoriju koju je zaključala. Ćebe i plahtu natopljenu krvlju stavila je u PVC vreću.

Tijelo Mujčinovića, inače poznatog banjalučkog fotografa, skrivala je 36 sati. To sve piše u optužnici koja je pročitana na početku suđenja za ubistvo iz novembra prošle godine koje potreslo Banjaluku.

Kristina Jovković tražila je da suđenje bude zatvoreno za javnost. Sud je odbio zahtjev, ali je ipak zabranio snimanje optužene unutar sudnice.

Tamo je svjedočila majka ubijenog Baisa Mujčinović. Optužena je u sudnici htjela da joj se izvini, tvrdeći da joj je ubila sina u samoodbrani. Nije privatla izvinjenje. Za smrt sina čula je na ostrva Rabu gdje godinama živi. Sumnjala je, kaže, da nešto nije u redu jer je, satima nakon ubistva, od sina dobijala čudne vajber poruke. Tužilaštvo tvrdi, pisala je ubica.

“Nisam imao internet pa se nisam mogao na “VRIJEME” javiti. Ljubi te sinak.” Bilo mi je neobično to “VRIJEME” i nije bilo zareza i tačke na kraju. To se njemu nije moglo dogoditi”, ispričala je majka Aleksandra Mujčinovića Baisa Mujčinović.

Pošto je dugogodišnji heroinski ovisnik, Kristina je od Mujčinovića tražila, pa i krala novac. Često su se svađali, a Rumena, kako su je tada zvali zbog crvene kose, jednom prilikom ga je ugrizla otkinuvši mu komad kože sa ruke. Nikada je nije prijavio, priča sestra ubijenog. Za tragediju je čula od kolega, jer su ubrzo o ubistvu brujali svi mediji.

“Napisala je poruku: “Strašno, primi moju sućut.” Odgovorila sam: “Šta se desilo?” Odgovorila je: “Ne znam, vidi”, rekla je Anja Crnomarković, sestra Aleksandra Mujčinovića.

Kristina je za ubistvo prvo javila majci koja je sa sinom došla na mjesto zločina, nakon čega su slučaj prijavili policiji. Jovkovićeva je uhapšena, a tada je tvrdila da je Mujčinović pokušao da siluje i da ga je u samoodbrani ubola 11 puta.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ubistvo-koje-je-potreslo-banjaluku-majka-posumnjala-zbog-neobicnog-sms-a/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])